Ο νέος σας συνεργάτης

Οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, γνωρίζουν ότι η αγορά στην εποχή μας κατακλύζεται από πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες και την διαφορά στην αναγνωρισιμότητα και κατ’ επέκταση στις πωλήσεις την δημιουργεί η διαφήμιση. Η ευρεία εξάπλωση του διαδικτύου παγκοσμίως σε ολοένα και μεγαλύτερο πληθυσμιακό κομμάτι, με την ταυτόχρονη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη των φορητών συσκευών, έχει αλλάξει τον τρόπο και τους κανόνες με τους οποίους θα πρέπει να δημιουργεί και να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες προς την πελατειακή της βάση ο επιχειρηματικός κόσμος.

Η Dr. e-brand αναγνωρίζοντας την θεμελιώδη ανάγκη του επιχειρείν για πλήρη διαφήμιση και μεγιστοποίηση των οφελών της, σας προσφέρει διαφημιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πρωτοτυπίας, αναζητώντας και δημιουργώντας στοχευμένα την πλήρη κάλυψη σας στην επικοινωνία με το εν δυνάμει πελατολόγιο σας. Βασική μας αρχή που διέπει την συνεργασία μας μαζί σας και κάθε μια από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχουμε, είναι ότι κάθε επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας δεν είναι ίδιος με τον ανταγωνιστή του, άρα δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα στον δημιουργικό κόσμο των διαφημιστικών υπηρεσιών με τετριμμένες λύσεις.

Υπηρεσίες Διαφήμισης Έντυπης Μορφής

Η έντυπη διαφήμιση αποτελεί εδώ και δεκαετίες το βασικό δίαυλο επικοινωνίας με την πελατειακή βάση των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών.

Η ενδυνάμωση της εταιρικής σας ταυτότητας (brand identity) μέσω των μορφών της έντυπης διαφήμισης (δημιουργία λογότυπου, εταιρική κάρτα, folders, επιστολόχαρτα και φάκελοι, ενημερωτικά φυλλάδια, booklets, κ.α.) αποτελεί κίνηση πρωταρχικής σημασίας στην επικοινωνία σας.

Οι υπηρεσίες της Dr.e-brand και των εξειδικευμένων συνεργατών της, στους τομείς της σύλληψης, του σχεδιασμού και της δημιουργίας έντυπης διαφήμισης, θα αποδώσουν στην επιχείρηση σας και στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχεται στους πελάτες σας, την μέγιστη αναγνωρισιμότητα με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση της πελατείας σας.

Είστε έτοιμοι για την επόμενη διαφημιστική σας ενέργεια;

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΜΕΣΑ

Υπηρεσίες Διαφήμισης Ψηφιακών Μέσων για κάθε επιχείρηση

Η καθολική εξάπλωση του διαδικτύου σε όλη την υφήλιο και η εφαρμογή του σε πλήθος συσκευών καθημερινής χρήσης κατέστησαν το digital marketing και τις υπηρεσίες διαφήμισης ψηφιακών μέσων, αναγκαιότητα και ευκαιρία για κάθε επιχειρηματική μορφή και την πλειονότητα των ελευθέρων επαγγελματιών.

Η Dr.e-brand στα πλαίσια του σχεδιασμού, υλοποίησης και συμβουλευτικών υπηρεσιών πλήρους διαφήμισης, σας προσφέρει την πλήρη διασύνδεση -του εταιρικού σας ιστότοπου με τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo κ.α.), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email)- με τους υφιστάμενους και τους εν δυνάμει πελάτες με στοχευμένη ηλεκτρονική διαφήμιση.

Τα αποτελέσματα του digital marketing είναι πλήρως ελεγχόμενα και αξιοποιήσιμα για επεξεργασία, ώστε ο επιχειρηματίας να μπορεί να λαμβάνει τις απαραίτητες αποφάσεις για τις διαφημιστικές του καμπάνιες.


Υπηρεσίες Βελτιστοποιήσης Περιεχομένου SEO


Υπηρεσίες Διαφήμισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης


Σχεδιασμός Διαδικτυακού Διαφημιστικού Πλάνου


Υπηρεσίες Παρακαλούθησης και Εκτέλεσης PPC


Υπηρεσίες Αρθρογραφίας για Social Media & Blog


Υπηρεσίες Διαφήμισης Mέσω E-mail Campaign & Newsletter


Σχεδιασμός Διαδικτυακών Διαφημίσεων


Δημιουργία Επαγγελματικών Διαδικτυακών Προφίλ